Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ
 




ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ
Green Control | Απολυμάνσεις, Απεντομώσεις, Μυοκτονίες & Fumigation Κόρινθο


Οι ποντικοί - αρουραίοι είναι κινούμενες εστίες μόλυνσης και αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Φέρουν πολλές ασθένειες, ροκανίζουν τα πάντα και λερώνουν το χώρο που βρίσκονται. Ρυπαίνουν τα τρόφιμα με τα περιττώματα, τα ούρα, τις τρίχες και το σμήγμα του δέρματός τους και τα καθιστούν ακατάλληλα ή μειώνουν την εμπορική τους αξία.

Μυοκτονία ονομάζονται όλες εκείνες οι ενέργειες που πραγματοποιούνται με σκοπό την απομάκρυνση των ποντικών - αρουραίων από το χώρο σας. Κύριος σκοπός της μυοκτονίας είναι η καταπολέμηση κάθε είδους τρωκτικού που τυχόν θα εισβάλει σε ένα χώρο και η λήψη προληπτικών μέτρων για την παρεμπόδιση πιθανής επαναμόλυνσης.

 
 
 
 
 
 
Όλοι οι χώροι, ανεξαρτήτως του πόσο καθαροί είναι, μπορούν εύκολα να προσβληθούν από ποντίκια - αρουραίους. Για αυτό και η εταιρεία μας “Green Control” η οποία εδρεύει στην Κόρινθο, είναι κοντά σας προκειμένου να αναλάβει την απαλλαγή του χώρου από τα ποντίκια - αρουραίους καθώς και την αποφυγή αυτών από μελλοντική επανεμφάνιση. 

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι κοντά σας προκειμένου να αναλάβει την εφαρμογή της μυοκτονία στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Σε χώρους που σχετίζονται με τα τρόφιμα, οι εφαρμογές γίνονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Ε.Φ.Ε.Τ και των προτύπων ποιότητας ISO & HACCP με πρόγραμμα ολοκληρωμένης καταπολέμησης τρωκτικών.

Εμπιστευτείτε την εταιρεία μας "Green Control” και ξενοιάστε από τον εφιάλτη των ανεπιθύμητων επισκεπτών. Απολαύστε ένα καθαρό, υγιές περιβάλλον, απαλλαγμένο από ιούς και βλαβερούς μικροοργανισμούς που αποτελούν κίνδυνο για την υγεία.

 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
Είτε είστε ιδιώτης είτε ιδιοκτήτης μιας οποιαδήποτε επιχείρησης, επικοινωνήστε άμεσα με την επιχείρησή μας για να συζητήσουμε και να σχεδιάσουμε το πρόγραμμα μυοκτονίας που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, για οριστική και σίγουρη λύση του προβλήματος.